tisdag 22 februari 2011

Mille! igen,,,




Idag har jag blivit nerspydd av Mille första gången. Härligt.

(Bilden här ovan har jag snott på facebook och den föreställer Mille på sin farfars axel, och den är tagen av hans faster Nathalie - jag tycker att den är jättefin)
Bästa sättet att avsluta en hektisk tid på Domus för några dagars semester, var att stanna förbi hos min lilla ögonsten och pussa honom lite.

I morgon åker vi till Stockholm för att lämna Julia o Amik i Artinge igen, för några månaders praktikjobb, och för att hälsa på Mattias och Robin. Vi har ju sportlov den här veckan. Kanhända hittar vi på något spännande där - eller sätter vi oss på ett fik och glor på folk... Kul sysselsättning.
Tiden som gått sedan Mille kom, har bestått av mycket jobb. För ett par veckor sedan släpptes bomben i Oskarshamn - Hemköp stänger den 28 februari!!! Yes!!! vi blir alltså enda matbutiken i city och det borde kunna bli ett rejält uppsving i försäljningen. Detta medför förstås en massa förändringar och förberedelser - och, hjälp, så kul det ska bli att öka försäljningen!

Söndagen efter Milles födelse kom våren. Solen sken och det var varmt och skönt. Vi och vännerna samlades på Gäddenäs för lite grillning och mys i solen. Mammor, pappor, ungar och hundar hade en härlig förmiddag!


Britta hittade en nyckelpiga!

Lasse o Fabian sågade.












Lovely - very lovely!

Lediga onsdagen efter var det så fint att det gick att fika ute i trädgården!

Vi hittade en hörna på baksidan med såväl sol som lä!


Sen kom vintern tillbaka!

Med dunder o brak.

Snöstormen slog till på Övre, men hunden måste ut!




Inne i köket hade Bella två små pinglor som bakade negerbollar - sååå fina blev de. Svea och Nikita är jätteduktiga på att kladda och rulla!


Och så passade Julia, Victor och jag på att hälsa på Mille.


...och eftersom Victor blev sjuk efter besöket fick vi en ledig dag hemma som slutade med en skogspromenad med Amik och en Alla Hjärtansmiddag hemma...




That´s all folks!

Inga kommentarer: