måndag 18 oktober 2010

Det känns lite kul att börja blogga igen...

De flesta inläggen har bestått av bilder = minnen från våren och sommaren som gått.Förutom allt som vi har sysslat med så har det ju hänt en hel del med medlemmarna i Fam Övre. Ska försöka sammanfatta och ge en lägesbeskrivning.

I det lilla röda huset på Övre bor nu mamma M, pappa K, Filip och Victor.Vi båda vuxna jobbar som vanligt i Oskarshamn och åker våra 8 mil varje dag. Eftersom vi båda trivs väldigt bra med våra jobb, och trivs väldigt bra i Nabben och i vårt nya hus, tänker vi fortsätta med detta.

Filip har börjat 9:an och detta i Krungårdsskolan, Blomstermåla. Han har bestämt sig för att få ett bra betyg till sommaren så att han kan välja ett gymnasium som han är intresserad av - troligen lutar det åt fotboll...Alltså är det mycket läxor. Som tur är går hans söta flickvän Julia i samma klass och har samma läxor.

Victor har börjat 4:an i sin "gamla" klass men med en ny fröken. Han klarar skolan alldeles galant och är jätteduktig i alla ämnen. Han har många kompisar och har börjat träna fotboll igen i sitt "gamla" lag. Flickvän har han också, men på distans och de träffas inte särskilt ofta.

Och så bor våra kissar med oss. Bröderna Sickan o Sivert samt lilla söta Agnes Cecilia. De håller oss sällskap, väcker oss på morgonen och har det bra med varandra och den sköna trädgården. De har troligen även utforskat området runt om här och vet precis hur stugorna i grannskapet ser ut.

..................................................................................

Cassandra bor hos mamma Lena och går i 8:an. Hon kommer lite då och då, när hon har tid med oss. Hon har fullt upp med kompisar och (hemlig pojkvän??)...

Julia tog med sig Amik och hästen till Artinge utanför Vallentuna och bor och jobbar på en stor gård med massor av hästar. Alla tre stortrivs.

Anna bor med Ricke i sin fina, nyrenoverade lägenhet i Norrtorn, Oskarshamn. Hon ska börja nytt jobb den här veckan på kärnkraftverket. Sanering/städ. Kan bli spännande.
http://annahagen.blogspot.com/

Isabelle bor i lägenheten på Nabbevägen med Andreas och Tequila, och har börjat läsa igen sina betyg på Komvux i Mönsterås. Ibland får de besök av Andreas dotter Nikita.
http://isabellefrisk.blogspot.com/2010_08_01_archive.html

Mattias huserar numera i Solna och gör sin sistaårspraktik på STAR PR i Stockholm. Stortrivs med detta, men kommer hemaåt i januari eftersom det är lite kvar i Växjö innan examen i sommar.
http://hagenstrom.blogg.se/

Natalie bor mad sin Robin på Pionjären i Mönsterås. Delar en jättemysig lägenhet med flickorna Svea och Freja och har en liten filur i magen som tänker titta ut i januari. Spännande, spännande... Robin har börjat jobba på Telia i Oskarshamn och har numera alltid en mobil av senaste modell.

Robin, storebror, bor kvar på Östermalm med sin Amanda och de båda kämpar vidare efter en mycket tuff vår. De har sin lilla Vilya på kyrkogården i Solna och tittar till henne då och då. Amanda har börjat jobba igen efter allt elände med sorg och sjukdomar, och de båda blickar framåt.

Det är m a o ingen dålig familj som är vår!
Vilket gäng!

Förresten - vilka kommer att tillbringa julaftonen på Övre?

1 kommentar:

annahagen sa...

väldigt bra uppdatering!
ISS är mitt nya jobb.. projektanställning.