torsdag 14 oktober 2010

Oktoberhelg...

Robin o Amanda hade en smålandshelg och kom till oss på fredagkvällen.Vi åt tacos och kollade TV...Kissarna gillar att dela säng med Amanda och fick trösta sig med varandra när hon åkt.



Lördag förmiddag tillbringade M med Åsa R, I-L och Svea. Vi åkte till det världsberömda fiket i Berga och njöt av den utomordentligt hemtrevliga miljön och det hembakade kaffebrödet. Vilket ställe! Supermysigt att göra en utflykt och ta en kaffe med dopp.I byggnaden intill finns en stor loppis med blandat innehåll, både lite finare grejer men också vanliga loppisprylar. Rekommenderas varmt!
Väl hemma blev vi hundvakt och tog en promenad med Tequila eftersom Isabelle och Andreas var i Kalmar...



Lördagens kvällsnöje delade vi med Pher o Maria som kom förbi och testade vårt nya spel "Allsång på Skansen - Cube"... spelet var riktigt kul och enkelt att spela.


På söndagen firade vi Annas 20-årsdag (25:e september)med middag för alla våra barn utom Julia och Mattias som befinner sig i Stockholm med omnejd...

GRATTIS ANNA!

Mattias gör sin praktik på en PR-byrå i Stockholm och bor i en lägenhet i Solna, medan Julia, Amik och Godi bor utanför Vallentuna i Artinge på en stor hästgård full av islänningar. Båda stortrivs med sina nya jobb och vi längtar ihjäl oss efter Amik...
Hon har det i alla fall jättebra...

Här ses Diplomskörden från Filips idrottsdag i skolan. Han deltog i fem grenar och tog fem diplom. Ganska bra?

Älskade kisse!

Inga kommentarer: