söndag 3 maj 2009

Ännu en helg till ända!

En lång skön Valborgshelg går mot sitt slut. Så här har livet på Fockgränd gestaltat sig:

Torsdag kväll firade vi vårens ankomst med middag, vin och umgänge med Familjen Lindqvist. Eftersom Småland för tillfället har varit utan regn i flera veckor och blåsten varit ganska ihärdig tändes aldrig några bål.

Dock talades det och sjöngs vid EFS-gården och TIF mfl sålde korv och lotter. Detta evenemang besöktes av Victor, Cassandra och Felicia medan de vuxna kopplade av hemma. Filip och Anton cyklade runt och umgicks med kompisar.

Fredagen vaknade vi alla ganska pigga och Lindqvistarna åkte till Nynäs för att städa undan vintern. Kjell, Maria och Amik gick en skön promenad och hamnade på kaffe hos Norells som inspirerade till att åka till IKEA-området och inhandla diverse bra-att-ha-grejer, efter att ha släppt tjejerna på Nynäs och Victor hos sin mamma.
Vi hann också förbi en sväng hos familjen Tedde för att se hur inflyttningen framskridit, samt pussa lite på Guldklimpen. På väg hem luktade vi burk-kalops.
Fredagsaftonen innebar Så ska det låta och pizza och sedan sängen.

Lördagen blev arbete med blommorna, städning och sedan utflykt igen. Den här gången bar det av till Oskarshamn för bowling och middag med en kidnappad 50-åring, nämligen Dogge som blev glatt överraskad av detta tilltag. En trevlig kväll som slutade hyfsat tidigt.

Dagen, idag, har varit solig och ägnats åt målning av trädgårdsmöbel (mamma), fika med Inga-Lena och Svea, medan pappa och Cassandra varit hos Norells och hjälpt till med en flytt av en trappa. Nu har vi ätit middag och ämnar dra till Elmhult för att se efter hur helgens inflyttning gått. Återkommer...

Inga kommentarer: