måndag 1 juni 2009

Mors dag och garagestädning...



Jaha, var det en kamera?? Det var lite konstigt, skrattar mormor...

Eftermiddagskaffet på mors dag intogs hos mormor B, med 3 av fyra systrar Knutsson samt morbror Gunte, Julia, Kjell o Maria.

Mors dag började annars med "frukostbjudning" på Abborrevägen, vilket visade sig vara ett kalas med exotisk planka och hembakt rosenbröd. Familjen Tedde var också där och Sigge sken ikapp med solen. Vilken unge!!

I övrigt har vi varit riktigt duktiga i helgen och städat garage och förråd, vedbod och cykelförråd. Ni kommer inte att känna igen er.
Ett jättelass till tippen, ett lika stort till Ulla i Blomstermåla som servar flyktingarna med saker och kläder och så flyttade vi pojkarnas (Victor och Filips) tillhörigheter till Na Bäckebo där de nu ska bo.

Lördagkvällen blev det PLUMP hemma hos Dogge och Helen, men eftersom vi var trötta efter en lång städdag, så blev kvällen inte så sen. Bella, Julia och Mattias tillbringade kvällen med Kalmar Springbreak.

Söndag kväll åkte vi till Elmhult för en kopp kaffe och för att se hur Pia med familj kommit i ordning. Kul att träffa Ville, som pratade oavbrutet.

Maria vill tacka för de fina Morsdagspresenterna, en mortel av marmor från Bella (kan hon vilja bli bjuden på grönpepparkyckling kanske?), en häftig picnicväska från Julia (hon vet vad mamma gillar?) och ett set med jättefina oljor/vinäger från Mattias, Anna, Filip och Victor (ska nog bli något gott av det...), telefonsamtal från stockholmarna...

Tisdag onsdag åker Maria på Butikschefsmöte i Helsingborg och Kjell jobbar över, sedan får vi förbereda kommande helg då vi faktiskt har en 20-åring i huset. Kalaset kommer att äga rum på söndagen, för den som vill gratta Mattias!

Inga kommentarer: