måndag 6 april 2009

Tack för en trevlig helg!







Helgen som gick började mörkt men slutade ljust... Trevligt och roligt med många skratt. Loffe - TACK för att du kan allt om träden i skogen!!
Födelsedagsmiddagen på lördagkvällen var trevlig och avslutades med att vi alla var onormalt trötta (kanske pga. dagens skogspromenad med bira i ryggsäcken, Kjells gymnastiska uppvisning på ÅCKERN, eller helt enkelt den VARMA solen).. Ett skratt förlänger livet, tack för det!
När så Simon The Trubadur anlände med Norrmannen i släptåg, släppte han också in John Blund...

Söndagsmiddagen bestod av Köttgryta á la Lasse, på Abborrevägen och den smakade som vanligt delikat. 08:orna drog norröver efter maten, Loffe till Ruda och vi helt enkelt vilade en stund innan grabbarna kom hem från Na Bäckebo.

Nu jobbar vi igen. Påsken stundar på Domus och där finns massor att göra. Eva och Arthur har anlänt till Nabben, så i morgon kommer Victor o Maria att tillbringa eftermiddagen med dem.
Misty visar tecken på att hon inte mår så bra, kissar inne och är lite konstig. Efter samtal med Läckeby avvaktar vi om något mer händer. Håll tummarna för att det går över. Vår älskade primadonna fyller 9 till sommaren...

Inga kommentarer: