torsdag 2 april 2009

Tråkigheter och begravning...



Idag har Maria varit i Ingelstad och tillsammans med Björn och större delen av Koopsydöst, tagit farväl av Janne. Ingelstad Kyrka är en mycket stor och vacker kyrka och solen sken varmt över alla deltagarna. Många, många hade mött upp, förutom Jannes stora familj, även många vänner och arbetskamrater. Efter gudstjänsten samlades Koopsydöstgänget i Solvikens Pensionat för en gemensam kopp kaffe med tårta. Härligt att träffa alla.

Kjell tillbringar kvällen med sina arbetskamrater, vilka är inbjudna till det stora byggvaruhuset i Oskarshamn, för en festlig kväll med mat och samkväm. Han lovade att vinna en resa till Skottland åt sig och sin fru innan han åkte... Vi får väl hoppas att han lyckas!

Hemma på Fockgränd känns det mesta tråkigt, med dålig stämning, ilska och besvikelse. Nu tänker vi se till att nödvändiga förändringar sker så att alla blir nöjda och glada. M och K har i alla fall bestämt hur de vill leva sitt liv, och det är framförallt TILLSAMMANS.

När nu helgen kommer ska alla sura miner vara borta och det blir KALAS. Nattan och Robin J kommer hem med flickorna och vi ska ha en skön och positiv helg. Långpromenad i skogen med picnic och hundar och sedan lite god mat och umgänge på kvällen.

På söndag fyller lilla Nattan 24! GRATTIS!

1 kommentar:

nattan sa...

Ja fan ta den som surar i helgen! :D