lördag 25 april 2009

Uppdatering Mattias!



Mattias efterlyser uppdatering av blogg. Allright, som mormor Britta säger, här kommer den, men utan färska bilder. Vi vänta på att Julia ska komma hem från Stockholm med kameran som väl är proppfull av bilder, bla från Lindvallen.

Julia är alltså kvar i Stockholm hos sin storasyster och är under lördagkvällen på en grillfest med några av Nattan o Robins kompisar. (Verkade var lyckat som det lät på telefon).
Beträffande Lickan så har vi beslutat att behålla det eventuella föl som blev resultatet av hingstens utflykt i tjejhagen i söndags. Vet ännu inte om det blev något men om, så får vi hålla tummarna för att det ska gå bra.

När vi nu är inne på ämnet bäbisar så vet vi inte var Misty tagit vägen. Har inte varit hemma sedan igår och frågan är om hon lagt sina ungar någonstans??

Isabelle har åkt till Malmö igen men kommer troligen hem ganska snart för att gå till SYO och diskutera fortsatt skolgång efter sommaren.

Filip har idag, lördag, haft sin seriepremiär i sina nyinköpta fotbollsskor. Det gick inge vidare. Förlust hemma mot Söderåkra med 0-2. Ikväll är han med sina kompisar i Mås på disko med uppträde av lokala band.
För oss övriga har slutet av veckan bestått av jobb. Jobb. Jobb. Ledig torsdag-em fika hos Norells, ledig fredag-em soptippen.
Idag har vi, mor, far och Victor varit i stan och flyttat familjen Svensson-Engdahl från Bremerlyckan till Berga. Vädret har varit underbart och så även Sigge. Victor o CT har lekt hela dagen och flytten har gått bra. Söndag=flyttstädning. Faster passar Sigge så att Jennie o Tedde kan jobba ifred.

I veckan som kommer stundar Valborgsfirande och då kommer Lindqvistarna till oss för att äta gott, beskåda elden och umgås. De ska sedan röja upp i sin stuga inför våren och mor o far ska ut med gänget kring Dogge och fira hans 50-årsdag med Bowling, Mat och Nöje... Grabbarna ska då till Na Bäckebo.
Mattias kommer väl också hem då för att jobba?
Ja, det var allt för nu - men - håll ögonen öppna - rätt som det är kommer fler news!
Nu ska vi umgås och päsa på den goda maten vi just ätit, grillad fläskfilé med klyftpotatis och tillbehör.
För tillfället i MP3:n Håkan Nesser "En helt annan historia" - rekommenderas å det varmaste...

Inga kommentarer: