onsdag 3 februari 2010

Äntligen en UPDATE!!

Mycket, mycket har hänt sedan sist.
Familjen har vuxit till sitt normala tillstånd igen även om sammansättningen förändrats lite. Sedan trettonehelgen har Filip kommit hem - hem på riktigt. Under ett par månader har han också med sig allas vår lillebror Victor. Hur länge han stannar vet vi inte ännu.
Nattan bor hemma februari ut, då hennes Robin kommer hem från Stockholm och dessa båda flyttar till en lägenehet i Mås med vovvarna. Nattan går på Komvux och kompletterar vissa ämnen inför högskolan till hösten.
Vi har ännu inte sålt vårt kära Fockgränd 2, och trots två nya visningar har inget hänt. Man kan alltid fråga sig om det huset bara ääär vårt i alla fall???

Isabelle har bott i Skåne under en tid, men kommer snart att mellanlanda någon annanstans ett par månader i väntan på att komma hem till oss igen och börja sitt nya liv. Hennes mamma längtar oerhört.





Sedan nyår har livet rullat på och vi har nog mått ganska bra allihop. Mamma M besökte Bella en helg och det kändes skönt.
Vi har njutit av vintern med våra underbara hundar, och nu är vi i Sälen!

Mamma M, pappa K, Nattan, Julia, Filip, Cassandra och Victor bor i Farbror Ubbes stuga i Sälen (en mycket fin stuga fö)under hela V5 och den här gången har kylan överträffat allt vi tidigare varit med om i fjällen. Får se hur veckan blir???

Snön vräker ner och vi gör det vanliga - skidor - after ski - slapp i stugan med mat, TV och filmer...



1 kommentar:

Jennie sa...

Sigge och hans familj längtar också jättemycket efter våran Bella!