söndag 21 februari 2010

Så himla förkylt...

...men nu har vi ialla fall fått igång vår dator... TACK världens bästa NOAN!!! (vad gjorde vi utan dig?)

Som sagt tidigare, händelserik tid.

Fjällen-veckan blev trevlig, om än annorlunda, eftersom vi kamperade en dryg mil från Lindvallen och därför inte besökte After Skin som vi brukar. Nattan, Julia slog sig loss en dag med sin plastpappa, f ö var det ganska lugnt.

Eftersom termotern visade mer eller mindre under minus 10 hela veckan passade vi på att testa Sälens nya attraktion "Experium" som är ett "upplevelsebad" som kostar massor av pengar att besöka, och massor av pengar för att äta eller fika. Vi besökte i alla fall detta. Här inne kan man förutom bada i diverse pooler, åka olika rutchkanor, bada i utomhuspool som är varm och bubblar, även testa på att surfa i en konstgjord våg. Häftigt att se. F ö var nog utomhuspoolen favoriten för vår familj. Här kommer lite bilder från Experium.
(Det är på den intilliggande restaurangen Stina A jobbar denna vinter).




Den kraftiga kylan gjorde att underlaget var fantastisk vissa dagar men större delan av veckan snöade det kraftigt vilket försvårade åkningen. Värmestugan fick bli vårt pausrum, och även baren i Ski Lodge - där familjen Norell bodde.










Onsdagkvällen kom Mattias med tåget/bussen från Växjö och på torsdagkvällen anlände pappa K:s lillebror Ubbe med hustru Annelie, och Robin med sin gravida Amanda. Lilla flickan Vilya i magen mådde bra och även hennes föräldrar.
Hur som helst var det riktigt skoj att träffas och verkligen hinna umgås. Fredagen blev hemlagad middag i vår stuga med efterföljande drink hos Ubbe, en sen afton, eller till och med tidig morgon - men riktigt trevlig. Sista kvällen tillbringade ungarna med Mc Donalds och vi gamlingar käkade en superb middag på Rådhuset som är en riktigt fin krog med trivsam miljö och god mat.

Adjö Sälen för nu, och Tack Ubbe och Annelie för er gästfrihet och ert trevliga sällskap...

Inga kommentarer: