söndag 21 februari 2010

Och vad har hänt efter fjällen?


Jo, vi fick in en förkylning i huset. Nattan blev jätteförkyld under veckan efter, men så åkte hon till Stockholm för att hälsa på sin Poodi och har varit där under hela vecka 7, för att komma hem i morgon, måndag.
Julia gick i skolan och åkte i torsdags till Särna (igen) för att agera funktionär vid Draghundstävlingar och kommer hem måndag.
Filip o Victor har gått i skolan för att nu ha sportlov (v 8).
Mamma M har hunnit med att jobba lite, mellan ledigheter för att följa med Isabelle till sitt nya familjehem, där hon kommer att bo en tid framöver. P g a att vi alla vill att hon ska få chansen till ett bra liv berättar vi inte var hon finns annat än för de närmaste men hur som helst har hon det mycket bra där.

Planera in den 6 mars för att fira hennes 20-årsdag här hemma!




Vi återkommer med detaljer..., men det är kul om så många som möjligt kan komma...

Sedan fick även mamma M denna jäkla förkylning och har den fortfarande kvar efter fem dagar. Stannar nog hemma även måndag, med halsont och hosta.


Pappa K skottar snö. 40 timmar per vecka skottar han tak som inhyrd av Oskarshamns kommun. Läget är ganska förtvivlat med all snö och inte ser vi någon ände..

Således har vi haft ett par riktigt lugna helger efter hemkomsten med hundar, snö, och TV - OS - och melodifestivaler.


Nu väntar sportlovet och inte behöver någon sakna snö i år. Victor blir hemma i alla fall i början av veckan och han är mycket nöjd över detta (leker med Lukas idag), och hur hans liv kommer att bli får vi alla veta i mitten av den här veckan. Vi hoppas förstås att det blir till det bästa - för honom...

Nu tjurade datorn igen och den vill inte lägga till bilderna som jag ville. Försöker senare... OK så där ja!

Inga kommentarer: