tisdag 23 november 2010

Novemberrain...

Vilken November vi fick!
Idag stormar det och regnar på Övre. Nere vi stranden har Östersjön stigit upp mot vägen och bryggorna syns knappt. Höst. Här inne brinner en skön brasa i kakelugnen och kissarna föredrar att stanna inne med sin förkylda matte, som sitter och tycker synd om sig själv, med datorn som enda sällskap.

Senaste veckan har varit ganska lugn hemma på Övre men desto mer händelserik på Domus, med installation av nytt kassasystem som varit fullsmittat med barnsjukdomar. M kände under fredagkvällen att det nog inte kunde bli värre, men det kunde det. Se länken...

http://www.barometern.se/nyheter/oskarshamn/kassaproblem-satte-stopp-for-domusoppning(2188189).gm



Förra helgen!
Fars dag firade vi med middag och en bautatårta. Mormor Britta ärade oss med ett besök, det var länge sedan, och eftersom detta ägde rum söndagen efter den årliga cykelfesten, gjorde vi inte så mycket mer än lagade denna middag, pga trötthet. Cykelfesten var f ö mycket lyckad och vi blev bjudna på riktigt god mat i spännande sällskap.



Den senaste helgen genomsyrades av regn & rusk, film (Iréne Huss) och vila. Vi satt under lördagen i våra fåtöljer och avverkade 4 filmer, innan vi fräschade upp oss för att cykla ner till Norells och avnjuta en god middag och en trevlig kväll.

Söndagen började också med film, för att kryddas med ett besök hos Sigge-älsklingen, och sedan åka hem och kolla film igen. Jag undrar om det kommer upp några adventsgrejer på Övre?? När så min vän förkylningen som egentligen aldrig gått över sedan sist åter slår till, har jag hamnat här igen.
Hals, öron och huvud värker. Ryggen gör ont och hostan retar. Fan.

Vi har i alla fall införskaffat en mysig grej till mörka kvällar. Se själva:





Och så lite kissebilder! Kärlek!



Inga kommentarer: