söndag 29 november 2009

Ännu en helg till ända...

Helgen började med fredagkvällen och biopremiär. Stieg Larssons tredje, "Luftslottet som sprängdes" med Dogge, Helen, Pher, Maria, Jocke, Susanne och Maria S. Absolut väl godkänd enligt K & M.

Lördagen blev jobb för K som hjälpte Göran a i sitt nya hus, jogging för M och sedan resa till Oskarshamn med Bella och mormor B för att först hälsa på gammelfaster Eivor och sedan se en julkonsert med Ladies Only...

Därefter direkt till Nabben och en middag hos Norells.



Söndag: 1 a advent. Julia ska sälja Lickan och detta blev ett bestyr eftersom Lickan inte vill kliva upp i transporten.



Skogspromenad med Amik. Kalmar, IKEA och Rusta och sedan fika hos Tedde o Jennie... Kjell som laddar för farfarskapet är Sigges absoluta favvis... Idag köpte han läsglasögon!




Vi pratade ihop oss lite om julen och föreslår nu att alla köper en julklapp för en bestämd summa (tex 200 kr), till någon som kommer att vara med under julaftonskvällen, och förstås får en julklapp av någon annan. När alla bestämt sig för om de ska vara med kan vi genomföra en lottning om vem som köper till vem.

Skönt om vi kunde dra ner på köphysterin och i stället njuta av julen som en helg att träffas och umgås.






Fotboll på Fockgränd men också spel och film. Här ses våra nyaste inköp av jultidningsförsäljare Max. Kan bli kul att testa när vi är lediga...
Vi har sms:at till barnen Fockgränd och bett om besked kring var de kommer att fira julafton. Återkommer.

Nu börjar en ny, tuff vecka med julhandel på Domus. Underbart med klirr i kassan, mendet blir långa dagar.

Förresten måste ni få se hur det är när man ska duscha. Aldrig ensam. Här är Sickan

Inga kommentarer: