onsdag 4 november 2009

Mår pyton..



Mamma M mår tjuvtjockt för andra dagen i rad. Magen i olag, fryser, har huvudvärk och är otroligt trött. Projekt uppfräschning Fockgränd går sakta framåt. Vi målar badrummet uppe helt i vitt - blir riktigt snyggt, bättrar på dörrpostarna med färg och helheten blir avsevärt bättre.
Har också rensat lite i skåp och lådor för att kasta allt som vi inte tänker flytta. Det blir en del.
Julia kämpar på med körkortet och börjar närma sig uppkörning med stormsteg.



Eftersom det känns ganska orealistiskt att tro att vi skulle hinna både sälja huset, få in de nya ägarna och flytta till nästa hus på en och en halv månad, så räknar vi nog med att vi får vår sista jul på Fockgränd. Däremot får vi hoppas att vi kan flytta efter nyår till månadsskiftet jan/feb. OM vi säljer huset alltså???



Morfar behöver börja sin mentala förberedelse för julafton, ni har säkert märkt att han är lite sen redan... mamma M kommer förstås att behöva jobba en massa innan jul, så visst vore det bra om ni alla funderar och berättar var ni tänker tillbringa julafton... Ni som har olika alternativ, vill säga.. Hur som helst är ni alla välkomna här hemma! Får se om ni vågar möta mig (M)i fotboll nu när jag är så jäkla vältränad?



Den här veckan fortsätter vi jobba hemma, visningen är den 12:e. I helgen kommer Lindqvistarna till Nynäs och vi lär träffas något i alla fall. Söndag äter vi middag på Abborrevägen, fick just en inbjudan.

Nu ska jag (M) gå ut en sväng i stormen med Amik som visar med all önskvärd tydlighet att hon vill gå ut, när nu fortfarande Panodilen verkar och jag känner mig hyfsat ok. Väl tillbaka borde nästa deckare vara färdigladdad i datorn för överföring till MP3:n. Anna Janssons 5:e bok, har just avslutat den 4:e, och de är himla spännande och trevliga att lyssna till.

Inga kommentarer: